Nominatie Trends Gazellen 2021Door de corona crisis zal 2020 ons vooral bijblijven als een jaar voor uitdagingen. Veel bedrijven moesten rekenen op steunmaatregelen en zagen hun doelen als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Maar eind 2020 ontvingen we goed nieuws van Trends Magazine: we kondigen met trots aan dat we voor het eerst genomineerd zijn voor de Limburg Trends Gazellen 2021.

Al 20 jaar selecteert Trends snelgroeiende bedrijven die volgens hun integraal deel uitmaken van ons economisch landschap. Eén voor één zijn het competitieve bedrijven die het ondernemingsklimaat van hun regio op een positieve manier beïnvloeden. De Trends Gazellen zijn bronnen van innovatie en tewerkstelling, en zijn een inspiratie voor andere bedrijven.

Uiteraard kregen we deze nominatie niet zomaar, we hebben de nominatie als Trends Gazellen te danken aan onze groeicijfers:

  1. Groei in cash flow
  2. Groei in personeel
  3. Groei in toegevoegde waarde

Ons hard werk doorheen de afgelopen jaren werd beloond met nationale bekendheid en regionale erkenning. Deze nominatie was enkel mogelijk dankzij het harde werk dat onze werknemers dagelijks verrichten! Dit was nooit mogelijk geweest zonder ons gepassioneerd en enthousiast team. 

Kunnen we onze nominatie verzilveren en worden we tot winnaar van Limburg bekroond? We komen het te weten in 2021.

Meest Recente Posts

KOM BIJ ONS team

Klaar voor uitdagend werk en leuke collega's?

Apply now

In de kijker