Over ons

Pink is the new green

OVER ONS​​​​​​

Pink is the new green

Onze visie

Raco heeft als ingenieurs- en studiebureau de missie om slimme en innovatieve ideeën te omarmen, te zien en te voelen, om zo een duurzame wereld te creëren.
Onze strategie? De beste oplossingen vinden dankzij een pragmatische aanpak, creatief te denken en de dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.
​​​​​​​Kortom, ‘PINK is the new GREEN’.

over raco

Historiek

Raco is als ingenieursbureau opgericht in 2001, met als initiële doelstelling op te treden als adviesverlener en projectbegeleider voor industriële klanten. Johan Caeyers heeft in het verleden een ruime ervaring opgebouwd als projectingenieur in tal van industriële projecten, maar ook op het vlak van algemeen management in verschillende bedrijven. 
Als projectingenieur en later als kwaliteitsingenieur kan Vanessa Radoes terugkijken op een brede en ruime ervaring.

In de eerste jaren van Raco lag de focus vooral op de coördinatie van projecten in de wellness sector. Raco begeleidde deze totaalprojecten van ontwerp tot oplevering, inclusief de ruwbouw, afwerking, omgevingsaanleg en alle HVAC technieken. Later is dit verder uitgegroeid tot adviesverlening en projectbegeleiding van industriële klanten, vooral in het kader van de milieuwetgeving en de opkomende energiewetgeving.

ONs TEAM

Collega's

Nikki Weckx

Administratief medewerker

Isabell Dahnz

Technisch administratief medewerker

Marijn Verstappen

Projectleider

Sandra Cauberghs

BIM-modelleur

Véronique Bijnens

BIM-Modelleur

Fien De Rycke

Projectleider

Cécile Bourrié

Projectleider

Bas van der Putten

Projectleider

Greicy Carrilho de Andrade

Projectleider

KOM BIJ ONS team

Klaar voor uitdagend werk en leuke collega's?

Apply now

In de kijker