Welkom stagiaires!


Ook dit voorjaar mogen we weer een nieuwe generatie begeleiden en heten we Fien & Nisanur van harte welkom in ons team. De komende maanden zullen zij onze projectmanagers ondersteunen en de nodige kennis verwerven hun eindwerk succesvol te kunnen afronden.

Ik ben Fien De Rycke (rechts), 21 jaar en laatstejaars studente bachelor bouw aan de PXL te Diepenbeek. Voor mijn stage en bachelorproef heb ik gekozen voor Raco zodat ik mij kan richten op EPB en het werken in een studiebureau/ingenieursbureau kan ondervinden. Ik word begeleid door Sander Bellings en daarnaast extra ondersteund voor EPB door Brecht Degronckel. Aan de hand van de plannen die ik krijg, verwerk ik deze in EPB-software. Dit zijn voornamelijk EPN berekeningen. Daarnaast woon ik werfbezoeken bij met de veiligheidscoördinator Gunther Scheurmans. Binnen het bedrijf werk ik ook aan mijn bachelorproef met als beoogd eindresultaat een leidraad van de EPB-software met een bijhorend moederbestand, dit aangepast aan de gebruiksnoden van Raco.

Mijn naam is Nisanur Karatay (links). Ik ben 16 jaar en student op het Sint-Franciscus college. Mijn school heeft mij deze stageplek toegewezen en ik zal tot het einde van het schooljaar stage lopen voor het vak ‘Office’. Hiervoor zal ik elke woensdagvoormiddag, administratieve taken uitvoeren ter ondersteuning van mijn stagementor, veiligheidsco√∂rdinator Gunther Schuermans. Ik help met het opmaken van Postinterventiedossiers en Veiligheid- en Gezondheidsplannen en leg deze dan neer ter nazicht. Verder neem ik allerlei administratieve taken op mij en leer ik beter werken met de Office programma’s ‘Word’ en ‘Excel’.

Meest Recente Posts

KOM BIJ ONS team

Klaar voor uitdagend werk en leuke collega's?

Apply now

In de kijker