Tot ziens maar geen vaarwel


Na 3 maanden stage te hebben gelopen in het studiebureau Raco heb ik dit succesvol afgerond. Tijdens deze stageperiode ben ik actief bezig geweest met EPB en BREEAM. Rond deze twee onderdelen heb ik ook mijn bachelorproef gemaakt. Ik heb het verband tussen EPB en BREEAM onderzocht en de invloeden die BREEAM op de EPB resultaten gaf. BREEAM was volledig nieuw voor mij en ik heb er veel over geleerd. Daarnaast heb ik veel bijgeleerd over EPB waarover ik reeds enige kennis had.

Ik wil graag dhr. Johan Caeyers en mevr. Vanessa Radoes bedanken voor deze stageperiode in een fijn team. Ik ben ook blij met de verdere kansen die ik heb gekregen. Daarnaast wil ik dhr. Sander Bellings en dhr. Brecht De Gronckel bedanken voor de begeleiding bij mijn bachelorproef. Graag wil ik ook de andere teamleden bedanken voor de verdere ondersteuning en de leuke sfeer op de werkvloer.

Meest Recente Posts

KOM BIJ ONS team

Klaar voor uitdagend werk en leuke collega's?

Apply now

In de kijker