Energiebeleid


Energie raakt niet enkel en alleen de residentiële sector maar ook ondernemingen alsook de publieke sector. Om de doelstellingen van koolstofneutraliteit tegen 2050 te bereiken bieden wij de nodige studies en adviezen aan op maat van onze klanten. Zo maken wij al enkele jaren deel uit van de raamovereenkomst voor het Vlaams Energiebedrijf voor het opstellen van energiescans en energieaudits. In het kader hiervan hebben we voor UZ Leuven de Campus Pellenberg mogen auditen.

Verder beschikken we ook over de nodige energiedeskundigen die in het kader van de wetgeving voor (niet) energie-intensieve ondernemingen op zoek moeten gaan naar een partner om een energiebalans, energieaudit of energieplan op te stellen en mee te ondersteunen richting uitvoering. Voor AZ Jan Palfijn te Gent mochten we, na een eerder uitgevoerde energiescan, in het kader van de nieuwe wetgeving nu ook een energieplan helpen opstellen om hun energiebeleid verder mee te vormen.

In beide gevallen zijn er energiebesparende maatregelen uit de bus gekomen waar er gekeken werd naar besparingen op zoveel mogelijk vlakken en dit binnen de nodige aspecten gaande van gebouwschil tot technieken. Op basis van het type rapport en de wensen en behoeftes van de klant werd er telkens een persoonlijk traject voorgesteld tot uitvoering van deze maatregelen.Meest Recente Posts

KOM BIJ ONS team

Klaar voor uitdagend werk en leuke collega's?

Apply now

In de kijker