Ervaringen stages


Mijn stage bij Raco was heel leerrijk. Van de gevarieerde opdrachten zoals het uitvoeren van een lichtstudie, het maken van energiescans en een BREEAM-studie, kreeg ik de kans mijn basiskennis in deze materie te verdiepen. Bij Raco hangt er een fijne sfeer tussen de collega's, ze waren ook heel hulpvaardig. Door de stage kon ik proeven van het werkveld. Ik wil dan ook iedereen van Raco bedanken voor deze ervaringen die ik tijdens mijn stage kreeg.

Jonas Collette

Tijdens mijn stageperiode bij Raco kreeg ik het voorrecht om te proeven van de verschillende studies en technieken die zij als studiebureau aanbieden. In het bijzonder voelde ik me enorm gesteund en op mijn plek in een team dat mij met open armen ontving en waar ik op kon rekenen voor deskundige begeleiding en inspirerende samenwerking.

Mijn focus lag voornamelijk op lichtstudies, een gebied waarin mijn passie en interesse duidelijk tot uiting kwamen. Ik mocht niet alleen achter de schermen werken aan audits en studies, maar kreeg ook de kans om actief deel te nemen aan plaatsbezoeken. Hierbij kon ik ter plaatse de lichtsituaties observeren en in kaart brengen, wat mijn begrip van de praktische toepassingen van mijn werk enorm verrijkte.

Een van de meest boeiende aspecten van mijn stage was het kunnen voorstellen van maatregelen aan klanten om hun energieverbruik te verminderen en hun installaties te verduurzamen. Of het nu ging om het implementeren van energiebesparende verlichting of het adviseren over duurzamere warmte-installaties, ik voelde me gewaardeerd als een waardevolle bijdrage aan het team en aan de missie van Raco om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden aan hun klanten. Deze ervaring heeft mijn passie voor duurzaamheid en mijn vaardigheden als toekomstig professional op dit gebied aanzienlijk versterkt.

Vincent Thuwis

Meest Recente Posts

KOM BIJ ONS team

Klaar voor uitdagend werk en leuke collega's?

Apply now

In de kijker